Area Suport Empresarial

NOT═CIES

└rea Suport Empresarial, 03.11.2011

└rea Suport Empresarial guanya el PREMI FUNDE 2011 a la conciliaciˇ de la vida laboral i familiar

El passat divendres, 21 d'octubre de 2011, a les 20h., va tenir lloc a la Seu Vella la gala d'entrega dels Premis FUNDE 2011. └rea Suport Empresarial, empresa amb seu a Juneda (C. La Font, 63), dedicada a l'assessoria fiscal, laboral, comptable i jurÝdica, va rebre el premi a la categoria conciliaciˇ de la vida laboral i familiar.

La convocat˛ria dels Premis Funde va arribar aquest any 2011 a la sisena ediciˇ. Hi havia un total de 16 categories de premis que reconeixen a aquelles dones i/o empreses que en l'exercici de la seva activitat professional, constitueixen un model de valors per l'associaciˇ, i que en algun aspecte de la seva carrera professional i com a resultat de la seva capacitat, del seu talent i el seu esforš, s'han convertit en referents per aquest col?lectiu.

└rea Suport Empresarial SL Ús una empresa constitu´da l'any 1990 i es dedica a l'assessoria fiscal, laboral, comptable i jurÝdica d'empreses, aut˛noms i emprenedors, actualment tÚ la seu central a Juneda i tÚ una delegaciˇ a CerviÓ de les Garrigues i una altra a l'Albi.
En l'actualitat la conformen un total de 9 treballadores. El sector dels despatxos professionals sempre ha estat un sector en el qual els recursos humans sˇn una peša fonamental en el desenvolupament de les tasques pr˛pies i tambÚ cal destacar que hi ha hagut, hist˛ricament, un volum de dones important exercint les esmentades tasques. └rea Suport Empresarial Ús un clar reflex de la t˛nica del sector, per˛ tambÚ cal assenyalar que l'empresa sempre ha donat una especial importÓncia a la innovaciˇ i sempre hem procurat diferenciar-nos de la resta de despatxos professionals, aixÝ doncs, es va prendre la decisiˇ d'aplicar mesures per tal d'afavorir la conciliaciˇ laboral i familiar perquŔ com a empresa creiem que tothom ha de disfrutar de la seva famÝlia i del seu temps d?oci.
└rea Suport Empresarial SL C/ La Font, n║ 63 Ě 25430 Juneda (Lleida)
TelŔfon 973 15 04 03
Fax 973 15 15 05
Facebook de Neus Salla Facebook de Carme Salla

Estem millorant el nostre serveis als clients.Participa en les nostres enquestes.