Area Suport Empresarial

NOTÍCIES

Àrea Suport Empresarial, 10.06.2011

Àrea Suport Empresarial obre una nova delegació a l'Albi

En moments de dificultats econòmiques des d'Àrea Suport Empresarial fem una aposta d'expansió perquè creiem en l'esforç i el treball i perque volem estar a prop de les empreses, autònoms, agricultors i ramaders de les Garrigues, els autèntics impulsors de l'economia de la comarca.

Per aquest motiu obrim una nova oficina a l'Albi per tal d'oferir un assessorament fiscal, laboral, comptable i jurídic de proximitat. La nova oficina està situada al C. Vilanova, 1 de l'Albi i es dirigia per Montse Oliva.

Cal que entre tots construïm una estructura econòmica forta per tal de potenciar el teixit agrari, industrial i de serveis de la nostra comarca i Àrea Suport Empresarial incentivarà i acompanyarà a tots aquells que amb l'esforç del dia a dia treballen per sortir endavant en moments tan difícils com els que està patint avui en dia l'economia del país.

Des d'Àrea Suport Empresarial volem anar més enllà del pur assessorament, volem conèixer el nogoci del client per tal d'ajudar-lo i acompanyar-lo en el seu propi desenvolupament.
Àrea Suport Empresarial SL C/ La Font, nº 63 · 25430 Juneda (Lleida)
Telèfon 973 15 04 03
Fax 973 15 15 05
Facebook de Neus Salla Facebook de Carme Salla

Estem millorant el nostre serveis als clients.Participa en les nostres enquestes.